13/11/11

Oi que si conseller?

Catalunya gestiona el seu propi sistema sanitari i l'ha convertit en un referent de qualitat a tot Europa, oi que si conseller?.
El conjunt de centres d'atenció primària garanteix l'atenció bàsica de proximitat a tota la població, oi que si conseller?.
Els hospitals catalans des del 2001 es treballa perquè ningú no s'hagi d'esperar més de sis mesos per ser operat, oi que si conseller?.
A Catalunya les mort per càncer, malalties cardiovasculars i accidents mostren tendència a la baixa els darrers anys, oi que si conseller?.
Catalunya gasta el 4,5% del seu PIB en Sanitat, a la resta del Regna d'Espanya es gasten el 6,7%, crec que no som nosaltres qui més hem de retallar, oi que si conseller?.
Les retallades sanitàries no cerquen reduir el dèficit existent, sinó canviar el model sanitari cap a la privatització, al menys això és el que sembla, oi que si conseller?.
Retallar la sanitat no és la solució, la recuperació econòmica vindrà per augmentar la pressió fiscal dels qui més tenen i reduir (retallar) la despesa administrativa burocràtica de l'administració pública, oi que si conseller?.
No voldria acabar sense recordar que la sanitat és un servei i no un negoci, oi que si conseller?.